Ionescu Bogdan
23 April 2021
No Comments

Lucrari 2020

In 2020 am participat la multiple conferinte pe tema agricola

CITEȘTE MAI MULT
L Translations
31 January 2020
No Comments

Servicii de localizare

Atunci când vrei să traduci un site, o aplicație, un joc, un program informatic de fapt ești în căutare de servicii de localizare. Localizarea este mai mult decât o traducere, este o adaptare a textului sursă, ținându-se cont de diferențele culturale, legislative și tehnice și fără a modifica subtilitățile mesajului transmis.

CITEȘTE MAI MULT
L Translations
No Comments

Corectură & Colaționare

Uneori o traducere proasta este mai dificil de corectat decat de refacut de la zero. Lingvistii echipei Lusto va stau la dispozitie pentru evaluarea traducerii dumneavoastra si propunerea de solutii de remediere.

CITEȘTE MAI MULT
L Translations
No Comments

Servicii de compunere text

Scriem texte memorabile, generam originalitate pentru orice proiect web sau prezenta online, construim sau expunem profile de companii, atat in social media cat si in paginile de internet. Avem tonul de dialog al momentului si reusim sa ne adaptam fiecarei atitudini in mediul online.

CITEȘTE MAI MULT
L Translations
No Comments

Servicii de subtitrare

Subtitrarea nu este doar traducere. Subtitrarea înseamnă surprinderea tuturor subtilităților mesajului din limba sursă și redarea lor în limba țintă. Pe lângă transpunerea mesajului, procesul de subtitrarea presupune ca traducătorul să aibă și cunoștințe tehnice, pentru a sincroniza și îngloba textul pe filmul tău. Prin subtitrarea deschizi noi orizonturi afacerii tale.

CITEȘTE MAI MULT
L Translations
No Comments

Servicii de interpretariat

Interpretariat simultan – conferințe și evenimente de anevergură. Interpretariat consecutiv – întalniri de afaceri, mese de lucru, vizite oficiale, la tribunal, la notar, în fata unei autorități a statului sau chiar la o vizita medicala. Chouchotage (Whispering) – întalniri în grupuri mici, vizite de lucru sau negocieri comerciale. Tele conferinte și video conferințe – orice […]

CITEȘTE MAI MULT
L Translations
No Comments

Servicii de traducere

Documentele dumneavoastra sunt preluate de un coordonator cu experienta in traduceri, care stabileste domeniul traducerii si gradul acesteia de dificultate. In functie de acesti parametri, se stabileste un termen de finalizare si se selecteaza un traducator profesionist, specializat pe domeniul respectiv. Documentul tradus si revizuit va este trimis pe e-mail si, conform preferintelor dumneavoastra, este […]

CITEȘTE MAI MULT
Andreea Maria
19 July 2017
Andreea Maria
8 September 2016
Andreea Maria