Servicii

Traduceri, Interpretariat, Localizare, Colaționare, Corectură, Subtitrare, Dublaj

Platforma Traducători reprezintă o poartă de acces in lumea traducerilor. Sute de traducători și interpreți – profesioniști, competenți, cu o vastă experiență în domenii cheie – îți pun serviciile la dispoziția ta. Oricare ar fi combinația lingvistică sau domeniul tău de activitate, îți garantăm că vei gasi traducătorul ideal pentru proiectul tău .

Traduceri autorizate, Traduceri legalizate, Apostilă, Supra legalizare

În multe situații documentele traduse trebuie autentificate.

Pentru a obține o astfel de traducere trebuie să apelezi la un traducător autorizat de Ministerul Justiției din România.

Traducătorul, la rândul lui, colaborează cu birouri notariale și cu alte instituții abilitate pentru ca documentele traduse să ajungă la tine în forma dorită.

Pentru mai multe informații despre clasificarea traducerilor autenficate te invităm să citești articolul Autentificarea traducerilor

Interpretariat simultan, Interpretariat consecutiv, Video conferințe, Chouchotage

Conferințe, întâlniri de afaceri, delegații, vizite de lucru, proceduri legale, oricare ar fi nevoile tale, platforma Traducatori te pune în legătură directă cu interpretul ideal pentru proiectul.

Interpretul poate fi prezent în persoană sau poate traduce prin apel telefonic sau apel video.

Mai multe detalii despre serviile de interpretariat gasesti în aticolul Servicii de interpretariat lingvistic.

Localizare software și web

Atunci când vrei să traduci un site, o aplicație, un joc, un program informatic de fapt ești în căutare de servicii de localizare.

Localizarea este mai mult decât o traducere, este o adaptare a textului sursă, ținându-se cont de diferențele culturale, legislative și tehnice și fără a modifica subtilitățile mesajului transmis.

Mai multe detalii despre serviile de interpretariat gasesti în aticolul Servicii de interpretariat lingvistic.

Pregătire documente pentru publicare

Meditații și cursuri de limbi străine

Subtitrare și dublaj audio