Termeni și condiții de plată

Termeni și condiții de plată. Comisionul

Înregistrarea și crearea profilului sunt gratuite pentru toți utilizatorii Lusto Translations.

Pentru serviciile prestate de Traducător pe platforma Lusto Translations, Lusto Translations percepe de la Traducător un comision de 30%, raportat la valoarea proiectului, stabilită prin Ofertă, comision aferent serviciilor care fac obiectul unui Proiect finalizat.

Prețurile pentru prestarea serviciilor prin intermediul platformei Lusto Translations sunt stabilite de comun acord de  Client și Traducător prin  postarea proiectelor, trimiterea ofertelor, analizarea și acceptarea ofertelor.

Traducătorii sunt singurii responsabili pentru stabilirea tarifelor pentru serviciile pe care le oferă prin intermediul platformei Lusto Translations 

Dacă este selectată plata cu cardul, în momentul în care Clientul acceptă oferta unui Traducător, suma aferentă ofertei este blocată pe cardul Clientului. Când Traducătorul confirmă finalizarea proiectului și își încarcă factura în Zona de lucru iar Clientul are 3 zile lucrătoare la dispoziție să reclame serviciile de care a beneficiat,  sau să închidă proiectul și totodată să confirme transferul fondurilor către traducător

Dacă este selectată plata prin transfer bancar, Traducătorul este cel care trebuie să se asigure că Clientul achită contravaloarea serviciilor în momentul în care acesta beneficiază de serviciile solicitate.

Dacă pe parcursul desfășurării proiectului, din diverse motive, Traducătorul constată că prețul pentru ducerea la îndeplinire a serviciilor variază cu mai mult de 15% față de oferta agreată cu Clientul, Traducătorul are obligația de a de a informa cât mai repede Lusto Translations despre aceste modificări, astfel încât termenul de predare să nu fie afectat. Lusto Translations are în această situație un rol de Mediator, urmând să discute și să confirme cu Clientul dacă proiectul mai este de actualitate.

Plata Comisionului se va face prin reținerea acestuia din sumele încasate de Lusto Translations de la Clienți conform fluxului de plată.